Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://annloou.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

När du använder kontaktformuläret på webbplatsen samlar vi in och lagrar de eventuella personuppgifter du anger. Detta sparas för att kunna återkoppla till dig i din kontaktförfrågan. 
Vi lagrar och behandlar dina uppgifter med stöd av följande rättslig grund: ”Intresseavvägning: Den personuppgiftsansvarige får behandla personuppgifter utan den registrerades samtycke om den personuppgiftsansvariges intressen väger tyngre än den registrerades och om behandlingen är nödvändig för det aktuella ändamålet.”

Cookie-filer

 

Analys

Vilka vi delar dina data med

Vi delar data med Google analytics i syfte att föra statistik över besök på webbplatsen och för att kunna skapa en bra användarupplevelse. Denna spårning och statistik sker med anonymiserade IP-adresser.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi behåller dina uppgifter så länge som vi anser det vara relevant, så länge vi har ett avtal eller samarbete och så länge vi enligt lag är skyldiga att lagra dina uppgifter. T.ex. i enlighet med bokföringslagar.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Uppgifter som anges i kontaktformuläret skickas till mailkontot vi har hos vår hostingleverantör inleed.se. 

Din kontaktinformation

Ann-Loou Torell
annloou@annlo0u.com

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Genom att använda SSL-certifikat krypters och skyddas dina uppgifter när de sänds från kontaktformuläret till vår e-post inkorg.