Påbörja din resa till sinnesro

Tjänster

To help you become aware of how you live your life, how old patterns and imprints from childhood leave traces and prevent you from living fully is the first step.

Only when we become aware can we change and live a life of balance, joy with less stress and fear. Get to live our life in the FLOW.

”Bli din egen inre krigare för det som är sant för just dig, en enda tanke behövs för att göra en förändring, göra dig medveten.
Du förtjänar att vara lycklig, känna dig fri och stark.”

din vägvisare mot din inre upptäcks resa

12-stegsprogramet

Under uppdatering, kolla tillbaka inom kort!

Online Kurs

Terapeutisk Yoga

Terapeutisk Yoga är yogaträning som kompletterande behandling vid exempelvis nack-och ländryggssmärta, artros, högt blodtryck, astma och stress. Yogaövningar, andningsträning och medveten närvaro ingår enligt evidensbaserad forskning från Karolinska Institutet. Den terapeutiska yogan är omfattande med många yogaövningar, andningsövningar och speciella tekniker från den rika yogatraditionen. Det är ”helt vanliga” övningar som man även utövar på helt ”vanlig yoga”. Skillnaden är att man har forskat på yogaserierna och att det finns evidens (bevis) på att det funkar på det man forskat på. Terapeutisk yoga passar alla som vill förbättra sin hälsa.

Kursstart planeras för:
Vintern 2020, samt Våren 2021

Detta är en 8-veckors kurs helt On-line som är allt från 30 till 90 minuter varje gång där vi har som fokus att stärka vår hälsa och vårt immunförsvar.

Vi möts via Zoom där länk skickas ut när bokningen är gjord. Vi Yogar tillsammans, men du gör det hemma hos dig själv utan att behöva ta dig någonstans utan bekvämt hemma i tex ditt vardagsrum. Möjlighet att ställa frågor kommer finnas och givetvis dela era erfarenheter är till stor hjälp både för sig själv och andra.

Vill du ha hjälp med hur det fungerar med Zoom så löser vi det, låt inte tekniken hindra dig.
Vi kommer att lära oss fyra unika forskningsbaserade yogapass som du har stor glädje och nytta av. Du kommer att bli smidig och stark samtidigt som du förbättrar ditt immunförsvar. Vi gör varje pass i 2 veckor så att du lär dig dem ordentligt och du kommer att få material så att du kan fortsätta använda passen hemma i vardagen.

• Yogaprogram fö̈r bättre andning, KOL/Astma i syfte att fö̈rbättra fysisk funktion och mentala symptom.

• Yogaprogram för att öka funktion vid hjärt- och kärlsjukdom, minska sömnbesvär, stress och ryggsmärta.

• Yoga som stressreduktion, återhämtning och som kompletterande behandling vid sömnstörning.

• Yoga som kompletterande behandling vid nack-och ländryggssmärta, ledvärk och för bättre balans.

W

8 veckor

W

Yogapass baserad i forskning

W

30 - 90 minuter / Tillfälle

W

Yoga via Zoom

W

Teknisk hjälp finns!

W

Material ingår

Ann-Loou sidder på golved i meditation med sin hund i knäet

Mental träning

Coachsamtal

Detta samtals paket, passar dig som inte riktigt känner dig redo för att ta steget mot att börja yoga men behöver ett verktyg i din vardag för att komma i balans, få energi eller helt enkelt endast lyssnad på och få råd. Mental träning – Meditation, är evidens baserat att ge oss ett längre liv, förnyar våra celler.

Mina coach samtal kan variera i både tid och längd, vissa kanske enbart behöver ett samtal, vissa behöver fler. Men ett är säkert, dessa möten ger så enormt mycket, många klienter glömmer bort tiden och det ser jag som positivt. Jag får möjlighet att verkligen se personen, få dem att berätta utan avbrott.

Jag vill att du ska få upplevelsen utav att ha blitt sedd, förstådd och det har jag fått till mig utav de klienter som jag haft att det har känt.
Jag har en gåva, att läsa människor, läsa mellan raderna och höra det som inte blir sagt.

Jag har en stark intiution.
Viss kunskap har jag läst mig till, men den mesta har jag upplevt och genom att analysera mig själv, inifrån och ut.

Det är kanske inte lätt att ha mig som livscoach, för jag är ingen nickedocka. Jag är rak och ibland obekvämt ärlig. Jag litar mer på min egen förmåga att känna in, på vad jag inte hör, än vad min klient säger. Men mitt tydliga syfte är att hjälpa varje person att våga se sig själv. Styrkor som svagheter, mörker som ljus. Men framför allt finna sitt sanna jag.

Ord från en klient som berörde mig djupt:

”Åhh dina ord gör mig glad och varm!
Är innerligt tacksam att våra vägar har möts.
De du gjort för mig är obeskrivligt.”
– Madde Usk Akuten

Boka ett Coach samtals paket om 6 tillfälle från ca 30 min – 60 min, steget mot att bli mer medveten, väck din egen inre Guru.

Mental träning:
Mental träning är olika tekniker vars syfte är att förstärka önskade tankar och beteenden. Det kan vara exempelvis meditation, visualisering, koncentration och målbildsträning.

Mindfulness:
Mindfulness är en meditationsteknik som bygger på träning i att vara uppmärksam på det som händer i stunden, ögonblick för ögonblick, utan att döma och med en nyfiken accepterade inställning.

Meditation:
Meditation omfattar en rad olika tekniker för medvetandeträning utformade för att utveckla medvetandets möjlighet att påverka kroppsliga funktioner och symtom.

Mantrameditation:
Det finns olika typer av mantrameditation. Gemensamt för dessa tekniker är träning i att rikta uppmärksamheten på ett ljud, ord eller ordkombination (ett mantra).

Träning Online

6 Veckor träning online

Nu finns möjligheten att träna med mig On –Line, hemma från ditt egna vardagsrum. Du kopplar upp dig via Zoom och träningspassen med mig. Passen passar alla, du utgår från vart du befinner dig. 

Jag kommer göra varierande träningsklasser under 6 veckor, du väljer att köra med mig Live eller träna senare när du kan. Så känner du för att komma igång med din träning men behöver någon som pushar dig så anmäl dig för 6 veckors träning med mig som coach.

 

Träningspass som Core, Tabata, Hiit pass eller Cirkel Fys, YogaFlow, stretch pass.

Du behöver en matta.

valfritt är två hantlar med vikt från 4 – 7 kg samt korta träningsband i gummi varierande motstånd

6 veckor, 3 pass i veckan

Träna online via Zoom eller när det passar dig, passet ligger kvar 1 vecka.

Kostnad:

1500 kr för 6 veckors träning din PT online

 

Start:
Första start 7 januari 2021
Efter betalning skickas en länk via Zoom.

W

6 veckor

W

3 pass / Vecka

W

Träning via Zoom