Påbörja din resa till sinnesro

Tjänster

To help you become aware of how you live your life, how old patterns and imprints from childhood leave traces and prevent you from living fully is the first step.

Only when we become aware can we change and live a life of balance, joy with less stress and fear. Get to live our life in the FLOW.

”Bli din egen inre krigare för det som är sant för just dig, en enda tanke behövs för att göra en förändring, göra dig medveten.
Du förtjänar att vara lycklig, känna dig fri och stark.”

Body, Mind & Soul

12-stegsprogramet

12 steps to Wahe Guru

Wahe Guru

The mantra is a mantra of intinity of ecstasy and dwelling in the divine. It is the infinite teacher if the soul

 

De 12 stegen, 1 steg i månaden

Steg 1 – Hoover manipulation – Kunskap – Medvetenhet

Steg 2 – Helande processen – Ett lager i taget

Steg 3 – Medvetenhet – Varje känsla är en pusselbit

Steg 4 – Känslomässiga band – Att bryta trollbindningen

Steg 5 – Att vara Empat: Förstå dig själv, lär känna dig själv

Steg 6 – Sorgebearbetning – En steg för steg kurs

Steg 7 – Släppa ”tungt bagage” – Vad händer vid en utmattning?

Steg 8 – Lär känna narcissistisk personlighetsstörning

Steg 9 – Lär dig bygga ditt beskydd – Läsa energier & särskilja

Steg 10 – Projektion – En försvarsmekanism

Steg 11 – Gaslighting & normaliseringsprocessen

Steg 12 – Ditt nya liv – Utan skuld- och skamkänslor

Du är fantastisk, du är unik, du är så älskad!

Oavsett vad du går igenom just nu – vilket
mörker du än befinner dig i!

Minns detta:

”This too shall pass”

Are you ready, to take back your Empowerment and unshakeable self-love?

You have the power inside of you! Be a Warrior of Love!

Denna kursen riktar sig …

Till dig som befinner dig i en livskris, i ett mörker utan att se vägen ut ur det, som tappat livsgnistan.

Till dig som förlorat kontakten med ditt/dina barn i en vårdnadstvist

Till dig som fullständigt förlorat ”dig själv ”i en krissituation, befinner dig i sorg eller utmattning.

Till dig som känner att Livet är en enda stor kamp!

Som har provat ALLT men inte fått rätt hjälp, känner att du vill ha något mer.

Till dig som vill börja LEVA- inte bara ÖVERLEVA.

Samtalsterapi & Vägledning

Vi vill alla må bra och kanske längtar efter en förändring, men saknar verktygen att genomföra. Har du kommit till ett vägskäl i livet, eller har du fastnat i dåliga vanor Då kan jag hjälpa dig att nå fram till rätt beslut! Jag vägleder dig och hjälper dig att hitta den väg som är rätt för just dig.

Jag jobbar med stresshantering, krishantering, sorgbearbetning, jobbrelationer och personliga relationer ,en även hormon relaterade problem.

Du bokar helt förutsättningslöst in ett möte med mig, och känner dig trygg med mig som terapeut, så bygger vi vidare på din resa.

Jag har tystnadsplikt!

Ann-Loou sidder på golved i meditation med sin hund i knäet

Mental träning

Coachsamtal

Detta samtals paket, passar dig som inte riktigt känner dig redo för att ta steget mot att börja yoga men behöver ett verktyg i din vardag för att komma i balans, få energi eller helt enkelt endast lyssnad på och få råd. Mental träning – Meditation, är evidens baserat att ge oss ett längre liv, förnyar våra celler.

Mina coach samtal kan variera i både tid och längd, vissa kanske enbart behöver ett samtal, vissa behöver fler. Men ett är säkert, dessa möten ger så enormt mycket, många klienter glömmer bort tiden och det ser jag som positivt. Jag får möjlighet att verkligen se personen, få dem att berätta utan avbrott.

Jag vill att du ska få upplevelsen utav att ha blitt sedd, förstådd och det har jag fått till mig utav de klienter som jag haft att det har känt.
Jag har en gåva, att läsa människor, läsa mellan raderna och höra det som inte blir sagt.

Jag har en stark intiution.
Viss kunskap har jag läst mig till, men den mesta har jag upplevt och genom att analysera mig själv, inifrån och ut.

Det är kanske inte lätt att ha mig som livscoach, för jag är ingen nickedocka. Jag är rak och ibland obekvämt ärlig. Jag litar mer på min egen förmåga att känna in, på vad jag inte hör, än vad min klient säger. Men mitt tydliga syfte är att hjälpa varje person att våga se sig själv. Styrkor som svagheter, mörker som ljus. Men framför allt finna sitt sanna jag.

Ord från en klient som berörde mig djupt:

”Åhh dina ord gör mig glad och varm!
Är innerligt tacksam att våra vägar har möts.
De du gjort för mig är obeskrivligt.”
– Madde Usk Akuten

Boka ett Coach samtals paket om 6 tillfälle från ca 30 min – 60 min, steget mot att bli mer medveten, väck din egen inre Guru.

Mental träning:
Mental träning är olika tekniker vars syfte är att förstärka önskade tankar och beteenden. Det kan vara exempelvis meditation, visualisering, koncentration och målbildsträning.

Mindfulness:
Mindfulness är en meditationsteknik som bygger på träning i att vara uppmärksam på det som händer i stunden, ögonblick för ögonblick, utan att döma och med en nyfiken accepterade inställning.

Meditation:
Meditation omfattar en rad olika tekniker för medvetandeträning utformade för att utveckla medvetandets möjlighet att påverka kroppsliga funktioner och symtom.

Mantrameditation:
Det finns olika typer av mantrameditation. Gemensamt för dessa tekniker är träning i att rikta uppmärksamheten på ett ljud, ord eller ordkombination (ett mantra).

Meditation

Meditation är ett sätt att utveckla sin personlighet och underhålla medvetandets kontakt med det som är den fasta basen i djupt av det inre. Det finns något i vårt inre som strävar efter att få uppmärksamhet men som har svårt att göra sig gällande.

Se det som om du för tillfället går in i ditt inre rum där inget mer än ditt eget koncentrerande medvetande får uppehålla sig. Ditt inre rum skapas i den tystnad som blir möjlig när man tillåter sig att gå åt sidan i den ständiga strömmen av sinnesintryck.

Medvetandet om kroppen inifrån sig själv blir en väg mot dess djupaste väsen. Från början kanske det inte ens kan anas, men när det inträffar kommer det upplevas som en naturlig händelse på en väg som helt självklar.

Människan upplever grunden för sin existens i sitt inre rum, när all objekt upplevelse är försvunnen och medvetandet bara är sin egen upplevelse.

Meditation är en naturlig del i ett livsmönster som förverkligar livet självt. 

Healing

Healing är något som många av oss använder dagligen utan att faktiskt tänka på det. Om du slår dig på knäet så lägger du genast din hand där eller tröstar ett gråtande barn med en hand på dess kind eller en hand på barnets heta panna.

Vi gör det instinktivt men någonstans inom oss ber och hoppas vi på att det vi gör ska hjälpa just i samma ögonblick. Det är precis vad healern gör när han /hon lägger handen ovanpå t ex din onda rygg.

 Jag arbetar med healing och energi transformerade massagebehandling med eller utan kombination med vägledning.

All form av sjukdom anses härröra från obalanser i kroppen. Vid stress, sömnsvårigheter och alla fysiska och psykiska åkommor är healing ett gott komplement till den traditionella sjukvården.

Healing ger lindring och bot. Du kan aldrig få för mycket healing och healingen går dit den behövs oavsett var healers händer arbetar.

 

När jag arbetar med energi transformerande och  healing behandlingar ligger du bekvämt på en massagebänk och tar emot den healande energin. jag är, liksom alla andra healers, bara en kanal för den och tar inget från mig själv.

 

Det behövs oftast flera behandlingar och det kan röra sig från tre till tio stycken – det bestämmer du själv.

Du måste själv vilja bli hjälpt och vara beredd på att arbeta med dig själv.

Mediyoga & Yin Yoga & Vinyasa Flow

Oavsett hur vältränad, smidig eller överviktig du är så är yoga för dig upplagd så att den motsvarar dina behov. Jag undervisar mycket med andningens betydelse, meditation, avspänning från stress och att uppmärksamma våra destruktiva tankemönster.

Du jobbar med din egna förmåga utifrån dina behov. Vi jobbar med att få en balans, utmana dig själv utan att driva för hårt.

Vi arbetar med att lyssna på kroppens egna signaler, lära sig att tolka dessa.

Vi jobbar med stillheten och medvetandet. När du hittar din inre stillhet och förmågan att vända uppmärksamheten inåt i kroppen, då hittar du en väg till inre harmoni.

När jag kom i kontakt med yoga och meditation fick jag livet tillbaka, en helt ny värld öppnades för mig. Jag var sjukskriven för Posttraumatisk stress syndrom året var 2011,efter ett långt destruktiv äktenskap med en narcissistisk man och en svår skilsmässa till följd var jag tvungen att hitta en balans, ett sätt för mig att hitta tillbaka till kärleken och tron till mig själv igen.

Hitta ro i min själ.

Jag fann yogan och meditationen som sedan dess varit mitt livselixir sedan dess.

I mitt arbete som vägledare och personlig coach är det även för mig ett nödvändigt verktyg för att jag själv ska befinna mig i balans för att kunna erbjuda mina klienter den bästa servicen.

Tacksamhet och glädje över att finna yogan som ett verktyg för att hitta mitt inre  och som ger mig energi i min vardag.

Yoga för mig är en livsstil, likaså är kosten väldigt viktig för mig som valt att äta Vegansk kost. Du blir ju vad du äter.

Med yogan får man ett inre lugn, man blir mer balanserad, smidigare, mer fokuserad och man blir gladare som person.

Jag möter många stressade vilsna uppgivna människor som kommer till mig och vill hitta lyckan, kärleken och meningen med livet.

Börja med yoga och meditation så finner du lyckan inom dig.

Healing Yoga

Healing yoga kan hjälpa oss att läka kroppen.

Man kan inte trycka undan och gömma sina känslor och tankar. Till slut så kommer det upp gamla känslor, och tankar som påverkar kroppen i form av värk, ångest, sjukdomar,depression och stress. Man kan använda Healing Yoga som en läkande kraft för kroppen.

Vi jobbar med att stabilisera energin i kroppen så att kroppen helar sig själv. Påskyndar utvecklingen av nya celler, stärker bindväven och frigör spänningar i kroppen.

Jag kallar detta för yoga för själen. Terapiformen jag använder mig av är andningsteknik och övningar för att öppna upp hjärtat, ta bort värk och stelhet samt öka energiflödet genom kroppen.