En resa i sinne och själ

Min Historia

Min vision är att sprida yogan vidare, för dem som är redo och villig att göra en förändring Det är först när vi blir MEDVETNA som vi kan förändra och se saker från ett annat perspektiv.

Om mig

Ann-Loou Torell

Body & Mind and Soul Therapist- Terapeutisk Healer – Internationell Bestsellerförfattare

”Med sin fantastiska utstrålning och energi med sin enorma fingertoppskänsla och personliga värme som får dig både att orka ett fysiskt krävande tränings pass med lätthet likväl som hon guidar dig tryggt och stillsamt ner i yogan och avslappning.”

Timeline

Min Historia

Vem är Ann-Loou?

Ann-Loou Torell är en passionerad visionär en konstnärs själ som brinner för att skapa .

Med en brinnande energi och starka kärlek till sina medmänniskor vill hon hjälpa andra vilsna själar att finna sitt egna ljus.

Ann-Loou ser sig själv som Fågel Fenix som tagit sig upp ur askan många gånger och för varje gång tagit lärdom utav de prövningar i livet som hon utsatts för.

Med mer än tjugoett års egen erfarenhet utav den psykologiska katt och råtta lek som hon har utsatts för har hon idag fått så mycket kunskap att hon beskriver sig så här:

”Jag har numera en inbyggd bullshit detektor och tillräckligt med verktyg i mitt bagage så det tar inte så lång tid för mig att upptäcka och genomskåda någon, vilket gör mig till en rak, ärlig med oerhört ödmjuk och empatisk terapeut.”

Mitt dharma i livet är att hjälpa andra att orka resa sig, bli medvetna, få kunskap så att oavsett hur många gånger de likt mig slås ner – så reser vi oss upp ur askan likt Fågel Fenix.

Som energiarbetare har Ann-Loou en exceptionell förmåga och styrka att vägleda vilsna själar allt från stress relaterade problem, narcissistiska dysfunktionella relationer, stärka kvinnors empowerment och hjälpa dem finna sin orubbliga självkärlek & inre styrka.

Ann-Loou ser sig som en påse ”gott & blandat med massor utav verktyg att dela med sig utav.

Nu är det dags att  hon tar större plats och nå ut till fler genom att dela med sig utav sina egen upplevda erfarenhet & lärdomar med psykisk misshandel och Föräldraalienation.

Delar med sig bl a genom sitt skrivande och debuterar som författare i Multiförfattar böckerna:

”Banbrytare ” & ” Stormborn” som har release i sommar 2021 med förlaget.

Fram till Covid-19 var hon en resande normad,med bla arbete för Ving men nu delar hon tiden med arbetet för KMK i Stockholms skärgård med huset hemma på Bjärehalvön i Förslöv, där hon driver ett Hälsocenter med en vision att inom en snar framtid kunna erbjuda helg & veckoretreat på plats i Förslöv med fokus på individuell helhet men även boende & mat i samarbete med andra specialister & aktörer inom alternativ medicin och spritualism.

Ann-Loou lever idag tillsammans med sin själsfrände Per sedan elva år tillbaka samt en dottern utav fyra som bor hemma. I huset njuter även katterna Lennart & Aston utav ett härligt liv.

Krigarpose